Info

Vad är IPTV?

IPTV är ett helt nytt sätt att titta på TV. Du behöver inte en antenn, parabolantenn eller annan utrustning. Allt du behöver är en internetanslutning med en hastighet på minst 30 Mbit / s.
Du kan titta på IPTV genom en av våra fantastiska lådor, eller så kan du ansluta en SmartTV, dator, surfplatta etc. Möjligheterna är oändliga.

SSL

För att göra det ännu säkrare för dig har vi implementerat SSL-kryptering på vår webbplats så att trafiken mellan dig och webbplatsen inte kan snusas eller fångas upp. Fast egendom?

SSL-anslutning som du ser när du surfar på vår webbplats med https: // -protokoll istället för http: // och låset som visas i adressfältet bekräftar detta

Anonym betalning

Eftersom denna tjänst är en tjänst som är förbjuden i Sverige och den återstående EU är det nödvändigt att betala med Bitcoins. Först och främst ansluter sig ingen VISA / Mastercard betalningsgateway till tjänsten för att debitera för denna typ av produkt. Det andra är att du som kund ska kunna känna dig säker på att ingen vet vad du har betalat för, eller att du ens har betalat något.

Sikkerhet er prioritert

Disklösa servrar (inget lagrat) Anonyma ip-spår (alla ip-adresser konverteras till anonyma) Inget behov av kund-VPN IP-adresser, data, loggar, betalningsinformation lagras inte Krypterade säkra e-postkonton Databasen töms automatiskt var 15: e minut

Innbetaling

Du betalar snabbt och enkelt med oss ​​med Swish. Vad du verkligen gör är att köpa Bitcoins som sedan skickas till oss direkt från byteshandeln. Börshandlaren delar INTE information om dig, såsom namn, konto, telefonnummer på Swishare. Det enda vi får är Bitcoins, och det enda du köper är Bitcoins. Så du har absolut inget att oroa dig för, betalningen är HELT anonym och helt säker.